Az egyéneknek a személyes adatok feldolgozása tekintetében történő védelméről szóló, 2016. április 27-i 2016/679 / EU európai parlamenti és tanácsi rendelet hatálybalépésével és szabadon történő hatálybalépésével kapcsolatban 2018. május 25-én hatályba lépett. az ilyen adatok áramlását és a 95/46 / EK irányelv (adatvédelem általános szabályozása) - RODO - hatályon kívül helyezését, tájékoztatjuk:

 1. A személyes adatok rendszergazdája: Thomas It Paweł Marczyński ul. Opolska 22, Katowice 40-084. A rendszergazda írásban, hagyományos levelezéssel léphet kapcsolatba a következő címre: Thomas It Paweł Marczyński ul. Opolska 22, Katowice 40-084 e-mail: info@thomas-it.hu

 2. Az adatvédelmi tisztviselőt nem nevezték ki az adminisztrátornál.
 3. A személyes adatok feldolgozása a művészet alapján történik. 6 par. 1 liter. f RODO, azaz a törvényből eredő célok feldolgozásának szükségessége alapján az adminisztrátor által követett jogos érdekek.
 4. A társaság által követett jogos érdekek a kínálat termékek és szolgáltatások ügyfelei az informatikai megoldások területén. A vállalat nem osztja meg az adatokat más entitásokkal, kivéve, ha azokat további adatokkal egészítették ki e tekintetben. A személyes adatok feldolgozása a Thomas IT üzleti tevékenységének hatálya alá tartozik.
 5. A személyes adatok feldolgozása manuálisan és automatikusan történik A Thomas informatikai ügyfeleinek átfogó gazdasági információkat nyújtanak a kínált termékek részeként az üzleti tevékenység folytatása érdekében jogszabályi előírásokkal (számvitel), valamint statisztikai célokra.
 6. A rendszergazda a következő adatokat kezeli: név, vezetéknév, pozíció, kapcsolattartási adatok (telefonszám, e-mail cím), cégcím adatai, amelyekben szerepelnek a nyilvános forrásokból - azaz a weboldalakon és a nyilvántartásokban elérhetővé válnak hivatalos (KRS, REGON stb.)
 7. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatban jogosult joga:
  • a rendszergazdától származó kérések személyes adatok eléréséhez,
  • a rendszergazdától származó személyes adatok kijavítása,
  • a rendszergazdától származó személyes adatok törlése,
  • az Adminisztrátor kérése a személyes adatok feldolgozásának korlátozására,
  • a személyes adatok feldolgozása ellen tiltakozik,
  • személyes adatok továbbítása,
  • panaszkodik a felügyeleti hatóságnak.
 8. Az adminisztrátor mindent megtesz annak érdekében, hogy minden fizikai eszközt biztosítson, a személyes adatok technikai és szervezeti védelmét véletlenszerűen vagy szándékos megsemmisítés, véletlen veszteség, változás, illetéktelen \ t használat vagy hozzáférés az összes vonatkozó szabálynak megfelelően.