A modernizáció vállalati szerverek HPE ProLiant Gen 9

Szerverek HPE Gen9 tartozik a népszerű sorozat Proliant. Alapítva válaszul arra, hogy a modernizáció a kis- és középvállalkozások terén nagy adatok, felhő, a mobilitás és a biztonság. Generation 9 segít helyettesíteni költséges fenntartani, elavult, alacsony kapacitás és lassú rendszerek, az innovatív megoldások, biztosítva van a sebesség, a hatékonyság és az energiatakarékosság.

HPE egyre inkább a közvetítőknek

Az utolsó negyedévben a 2016. piacvezető hálózati eszközök - Hewlett - Packard Enterprise bejelentette, hogy a következő 4 évben, kívánja növelni a belföldi származó közvetett értékesítés 20% -kal (70% a teljes értékesítés jelenleg 90%). Ez azt jelenti, hogy a HPE bízza, még nagyobb arányban értékesítés közvetítők. A jelentések szerint a cég, most 70% a nyereség az európai eladások HPE generált pontosan útján közvetett értékesítés.

Safer Internet Day

Ma, azaz a. 2 - február, ünnepeljük a Biztonságosabb Internet Napja. Miért különösen fontos?

Az új technológiák, innovatív alkalmazások és ultra-modern berendezés - az összes ilyen létesítményeket úgy tervezték, hogy megkönnyítse az életünket. De a fejlődés az informatikai szektorban azt számának növelése a számítógépes fenyegetések lehetőségét és következményeit számítógépes támadásokat.

Az egyik legfontosabb kérdés a hálózati biztonság védelme érdekében a polgárok magánéletét, hanem a feltételek megteremtése a megfelelő és biztonságos működéséhez a gazdasági szervezetek.

Hogyan engedély Windows Server 2016

A bevezetés után az új operációs rendszer a Windows Server 2016 a Microsoft arra ösztönzi, hogy megismerkedjen egy új módja az engedélyezés. A legfontosabb változás - az új Windows licencmodellt modellen alapszik alapvető és (CAL + mag).

Mintegy szoftverrádiók Storage néhány szót

A virtualizáció tette igazi forradalom IT - felhasználók egyre inkább független a fizikai berendezés egy adott helyen. Virtualizációs technológia lehetővé tette konszolidációja számára, és ezáltal segítsen növelni a teljesítményt, a rendelkezésre állás és a rugalmasság, a könnyű irányítás, a megbízhatóság, és végül az alsó természeti erőforrások fogyasztásának, környezetkímélőbb megoldásokat. Ezért természetes, hogy növelni kell az érdeklődés a fejlődő új virtualizációs megoldásai.

Linux története

1991-ben a finn diák Linus Torvalds kezdett dolgozni egy új, innovatív operációs rendszer, de a Linux története kezdődött sokkal korábban. Térjünk vissza az 1960 Akkor ismert és elismert kutatási központ Bell Labs dolgozott az építőiparban a Multics, amely egy átfogó, hatékony operációs rendszer. Center dolgozó Ken Thompson és Dennis később Ritch és még sokan mások úgy döntött, elkezdett dolgozni egy egyszerű és minimalista operációs rendszer, amely lehetővé teszi, hogy játsszon a kedvenc játék Space Travel.

Colt és a Cisco közösen a kapacitás növelése

A Cisco és a Colt Technology Services, a világhírű szolgáltatója a hálózatépítés és kommunikáció, bejelentette, hogy együttműködésre dolgozik fejlesztések szélessávú 100- Gb / s pán-európai és ázsiai hálózatok Colt. Hála Colt képes lesz gyorsan biztosítja nagyon hatékony átviteli felhő használatára, a szükséges alkalmazások által használt vállalkozások, a beszállítók és az ügyfelek hálózat.

A verseny a fejlesztés OpenCAPI

Új szabványok szerverek támogatni fogja a mesterséges intelligencia és a gyorsabb adatelemzés

Kilenc tech óriás bejelentette, hogy az együttműködés fejlesztése a jelentős gyorsulást sebességű adatátvitelt. A partnerség célja, hogy újítások fejlettebb adatfeldolgozás, az elhelyezés és tárolja azokat a felhő, és a nagy, a fejlesztés igen hatékony katalizátorok, amelyek jelentősen javítják a teljesítményt a legújabb technológiát.