Még nincs értékelve

Szerverek HPE Gen9 tartozik a népszerű sorozat Proliant. Alapítva válaszul arra, hogy a modernizáció a kis- és középvállalkozások terén nagy adatok, felhő, a mobilitás és a biztonság. Generation 9 segít helyettesíteni költséges fenntartani, elavult, alacsony kapacitás és lassú rendszerek, az innovatív megoldások, biztosítva van a sebesség, a hatékonyság és az energiatakarékosság.

Vezérmotívum az építészek legújabb sorozatú HPE optimalizálása volt a működési környezet, valamint az egyéni megközelítés az ügyfelek igényeinek. Ez egy egyedülálló megoldás például. HPE 10 Series Gen9 ProLiant rack szerverek - az egyetlen rack szerverek olyan kis és közepes méretű vállalkozások számára azt jelentette, hogy minden negyedik szerver értékesített 2016. Jött HPE.

Gen9 egy csomó innováció növeli a sebességet, a karbantartás és a funkcionalitás a szerverek. Különösen figyelemre méltó valósul modern technológia újradefiniálása Compute Economics, ami háromszor növeli a termelékenységet, miközben minimálisra csökkenti a fenntartási költségek (TCO). Másrészt gyorsítani Service Delivery lehetővé teszi 66-szer gyorsabb szállítási szolgáltatások egyszerű automatizálási időt takarít meg, és kizárja az adminisztrátor adódó hibák kézi beállítást. Sőt Gen9 használja az új P Növelje üzleti termelékenység - a technológia, amely akár 4-szer nagyobb teljesítményt nyújt, mint a konkurens termékek.

Ezek és sok más új technológiák HPE a célja, hogy közvetlenül befolyásolják a hatékonyság növelése a vállalkozások használja őket. Ahogy ígértem gyártója, a Hewlett - Packard Enterprise szerverek Gen9 költségek csökkentése, a hatékonyság növelése, és megkönnyíti az infrastruktúra menedzsment.Ennek célja, hogy segítsen mozogni kíméletes módon a kkv-k szintjén az új technológiák, összhangban a fejlődő trendek a globális IKT-piacnak.

Megosztani ezt a bejegyzést

Szólj hozzá

Filtered HTML

  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.