Ma, azaz a. 2 - február, ünnepeljük a Biztonságosabb Internet Napja. Miért különösen fontos?

Az új technológiák, innovatív alkalmazások és ultra-modern berendezés - az összes ilyen létesítményeket úgy tervezték, hogy megkönnyítse az életünket. De a fejlődés az informatikai szektorban azt számának növelése a számítógépes fenyegetések lehetőségét és következményeit számítógépes támadásokat.

Az egyik legfontosabb kérdés a hálózati biztonság védelme érdekében a polgárok magánéletét, hanem a feltételek megteremtése a megfelelő és biztonságos működéséhez a gazdasági szervezetek.

Az internetes biztonsági ellátás már a politikusok és a jogi rendszer fut a különleges rendelkezéseket, amelyek fenntartják a csalás az adatok felhasználásával. Áttérve az interneten érdemes megjegyezni az alapelveket, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy függetlenül növeli a védelmi szintet, a mi adatok:

  1. Védje adatait - és nem ad nekik, de hiába. Megbízható intézmények sohasem fogja kérni, hogy küldjön adatokat e-mailben. Tehát, ha bármilyen kétség a kérelmeket az adatokhoz való hozzáférés - ellenőrzésképpen a kapcsolatot a rendszergazdával.
  2. Vigyázni kell, mert a berendezés - Ne feledd, hogy nem minden adatforrás megbízható, folyton olyan óvatos, amikor a letöltés és nyitás a gyanús mellékleteket. Tartsuk szem előtt, hogy a káros tartalom leggyakrabban a kettős név, pl. Pdf.exe vagy doc.src.
  3. Kattintson óvatosan -, és ne tévesszen meg hamis linkeket. Hamis piócák egyre gyakoribb módja rávenni a felhasználókat.Mindig ellenőrizze az oldalt, ahova átirányítani linkek (ha lebeg a link fölé a bal alsó sarokban megjelenik az oldal címe), illetve ellenőrizze, hogy a fél intézmény, amely a hivatalos látogatás
  4. Ügyeljen arra, hogy HTTPS - a titkosított változata a HTTP-protokoll verzióját, amely megvédi az adathalász adatok. Ha meglátogatta a webhely nem támogatja ezt a protokollt - figyelem!

Egyszerű szokások lehet a helyzeten. Hogy végre a fejlett biztonsági ajánlatos, hogy erősítse a biztonsági rendszerek hálózati eszközök. A kezelés biztonságának már IT ipar vezetői Cisco fejlett ATM technológiák végberendezések. Érdekes javaslatokkal a adatbiztonság is kínál Fortinet.

Ha érdekel erősítésében biztonsági rendszer - kérjük, forduljon tanácsadó , aki segít kiválasztani a megfelelő megoldást

Megosztani ezt a bejegyzést

Szólj hozzá

Filtered HTML

  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.