A www.thomas-it.hu webhelyet üzemeltető webhelyet Paweł Marczyński vezeti, "Thomas IT Paweł Marczyński" néven tevékenykedő céget, amely Katowicében, ul. Opolska 22, amely a Katowice polgármestere által vezetett üzleti nyilvántartásba került 90958 NIP számmal: 634-259-40-46, REGON: 240331857, E-mail: info@thomas-it.hu, telefon +48 32 444 9430

A cég bankszámlái:

Alior Bank SA PLN 87 2490 0005 0000 4500 7168 5983

Alior Bank S.A. EURO 90 2490 0005 0000 4600 3070 4932


 1. Paweł Marczyński árut és oacutát értékesít a hálózati berendezések, szerverek és oacute területén, opcióikban és szoftvereikben.
 2. A vevő természetes vagy jogi személyiséggel rendelkező vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezeti egységet működtető természetes személy lehet. Nem adunk el fizikai személyeknek, akik nem futtatnak üzletet.
 3. Az ügyfél által a www.thomas-it.pl webhelyen az ügyfél által szolgáltatott személyes adatokat csak a szerződés teljesítésére használják fel, és ha az ügyfél beleegyezik, r & oacute, továbbá arról, hogy a bolt által kínált új termékekről, szolgáltatásokról és promóciókról tájékoztatja őt. .thomas-it.hu.
 4. A személyes adatokat marketing célokra nem osztják meg más szervezetekkel. A megbízott személyes adatokat a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően tárolják és biztosítják.
 5. A www.thomas-it.pl honlapon feltüntetett minden információ a címzettek és a potenciális ügyfelek számára irányul, és nem minősül ajánlatnak a törvény értelmében, és ezért csak a szerződés megkötésére irányuló meghívásként kezelendő.
 6. Az online áruház az e-mailen, az info@thomas-it.hu
 7. címen küldött megbízásokat fogadja el.
 8. A Thomas IT mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon feltüntetett árak, leírások és műszaki adatok igazak legyenek. Azonban nem vagyunk felelősek a & oacute; w paraméter és az elem tulajdonságainak helytelen beállításáért, vagy a gyártó általi hirtelen változásáért.
 9. A hétköznapok után elhelyezett megrendelések 15.00, szombaton, vasárnap és ünnepnapokon a következő munkanapon kerül sor.
 10. Az e-mail dobozban lévő munkáltatókat tájékoztatni fogják az e-mailek állapotáról.
 11. A megrendelés benyújtásától számított 24 órán belül a Megbízónak az eladó által megadott információkat kapja meg a végrehajtandó megbízás elfogadásával kapcsolatban. A fenti információkban az eladó feltünteti a vásárlás minden lényeges elemeit, különösen az áruk, az ár és a szállítás módja és költsége tekintetében. Az ügyfél által e-mailben küldött információk megerősítése megegyezik a vételi / eladási szerződés megkötésével, és mindkét félhez kötődik.
 12. A szerződés benyújtása nem r & oacute, hanem annak elfogadása. Különösen indokolt esetekben az eladó fenntartja magának a jogot, hogy ne fogadja el a végrehajtási megbízást (pl. Az áruk hiánya). A Megbízó a megrendelés benyújtásának időpontjától számított 24 órán belül tájékoztatja a szerződés végrehajtásának lehetősége hiányát.
 13. Az online áruházban, a www.thomas-it.pl webáruházban vásárolt áru futárcégeken keresztül történik: UPS vagy Raben.
 14. Az eladó lehetővé teszi az áruk személyes átvételének lehetőségét, miután előzetesen meghatározták a részleteket és elfogadta az értékesítési osztályt.
 15. A szállítás megérkezésének időpontjában a vásárlás befejezésének időpontja: az áru felvétele, fizetési mód, az értékesítési dokumentum kiadása, a csomagolás és a szállítási idő, a választott szállítási módtól függően.
 16. Az áru fizetését az ügyfél a következő módon végezheti el: & b;
  • Banki átutalással a Proforma által az eladási részleg által kiállított számla alapján
  • Banki átutalással 7, 14 vagy 30 napos halasztott fizetési időszak alapján. Csak ellenőrzött ügyfelek számára érhető el.
  A vevő a következő szállítási költségeket terheli:
  • Belföldi szállítmányok legfeljebb 31,5 kg PLN bruttó
  • Az egyéb szállítási költségek egyénileg
 17. A csomag kézhezvételét követően az ügyfélnek gondosan ellenőriznie kell a csomagot és a berendezést, és tájékoztatnia kell az eladót minden hibáról. Ha az elem akkor volt, amikor felvette, sérültnek kell lenniea futár jelenlétében írja be a jegyzőkönyvet és postázza és küldje el a sérült árut futáron keresztül: Plac Wolności 11, 40-078 Katowice, a Thomas IT rovására, vagy nem kapja meg a csomagot.
 18. Ha a postai úton megvásárolt termék hibákat tartalmaz, a csomag visszaküldésének költségét Paweł Marczyński fedezi. A bejelentett hibát a szolgáltatás igazolja, amely meghatározza, hogy a hiba nem az ügyfél hibája volt. Paweł Marczyński legkorábban 14 munkanapon belül megvizsgálja a panaszokat.
 19. A berendezésnek tartalmaznia kell az eredeti csomagolást, amely lehetővé teszi a biztonságos szállítást egy speciális szervizbe. Lehetőség van pótcsomagolás használatára, de a szállítás során biztosítani kell a megfelelő védelmet.
 20. A reklámozott áruknak teljesnek kell lenniük, különösen olyan kiegészítőkkel, amelyek hatással vannak a berendezés működésére, vagy amelyek az áruk hibás működésének egyik oka lehetnek.
 21. A sérült terméket a károk és / vagy hibák részletes leírásával együtt kell kísérni, a hiba bekövetkezésének körülményeivel együtt. A panasznyilatkozatban a vevőnek meg kell határoznia a panaszokat és a hirdetési módot (azaz a hibás jótállás vagy garancia miatt - az áru szerződésszegése esetén).
 22. A vállalkozó saját költségére küldi a berendezést; a javítás után a berendezést az eladó költségére visszaküldik.
 23. Ha a szolgáltatásra szállított berendezés hatékonynak bizonyul, és a vállalat nem észlelte a hibát, az eladó felszámolja a vevőt a diagnosztikai és szállítási költségekért.
 24. A szerződés benyújtása r & oacute, ezek elfogadása.
 25. A boltot üzemeltető szervezet nem felelős az online áruház használatának megszakításáért, amely technikai okokból (karbantartás, ellenőrzés, berendezések cseréje, stb.), Vagy egyéb, a felügyeleten kívüli okok miatt keletkezik.
 26. Ezek a Szabályok az internetes áruházban a www.thomas-it.pl weboldalon való elhelyezésének napján lépnek hatályba, és határozatlan időre érvényesek.
 27. Az üzlet üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy ezeket a szabályokat megváltoztassa.