Licensing Microsoft egy kényelmes módja annak, hogy hozzáférjen Microsoft szoftver

Sok lehetséges módja az engedélyezés - kiválasztani a leginkább megfelelő verziót a intézmények igényeit kell figyelembe venni: a méret és típus, valamint a termékek engedélyezendő és ezek alkalmazására. OPEN engedélyek szánt bármilyen kereskedelmi intézmények és szervezetek a következő is: az üzleti szféra, a közigazgatás, az egészségügyi intézményekben, oktatási intézmények, jogosult karitatív szervezetek és nemzetközi szervezetek.

A Microsoft három opciót kínál a licencelési programot szentelt a kis- és középvállalkozások - Program Open, Open Value Subscription Program és Program Open Value (a vállalati szintű, nem - a cég széles). Fontos előnye a beszerzési engedély van a vonzó ár és a hajlékonyság platform. A szükséges kezdeti vásárlás 5 engedély, a szerződés időtartama alatt, akkor szabadon módosíthatja és testre a csomagot, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

Műszaki egyedi engedélyezési programok a kis- és középvállalkozások:

Microsoft Open

Ez a legegyszerűbb változata a Microsoft licenc. Ez magában foglalja a folyamatos engedélyeket lehet megvásárolni rugalmas módon - a kezdeti beszerzési 5 engedélyek, egyéb vásárlások bármikor és mennyiségét. Minden engedély megvásárolhatók Software Assurance, amely felelős a termék frissítések időtartama alatt a szerződés. Az időtartam a szerződés és egyúttal a jelenlegi árszint a program 2 év.Kifizetések engedély kell fizetni előre. . Ennek része az engedély lehet megvásárolni a Microsoft programja, melyek közül 3 alapvető kategória: alkalmazások, szerverek és rendszerek. Ennek része a kérelem lehet megvásárolni, többek között, Microsoft Office, Microsoft Visio, Microsoft Project, és a különböző eszközök és programok fejlesztőinek példa. Visual Studio. A tartomány a rendszerek, beleértve a Microsoft ajánlatok Windows 7 Professional Upgrade, és azok között szoftver Microsoft Exchange Server, a Microsoft SQL Server és a Windows Server. Minden program udostępnianemu alatt licenc van hozzárendelve a megfelelő számú pontot, amely lehetővé teszi, hogy két árszint (II szinten lehet beszerezni a vásárlás után a termék több mint 500 pont).

A Microsoft Open Value

Az előnyök Open Value elsősorban a következők: egyszerűsített engedély kezelése, kiszámítható szoftver költségek és a lehetőséget, részletfizetés. A program elérhető a Software Assurance, amely lehetővé teszi, hogy frissítse a terméket teljes időtartama alatt a szerződés.

Open Value program elérhető 2 változatban:

Open Value cég széles - lehetőség kínál felosztás alap és kiegészítő licenc alapján tulajdonosi időtartamra kötött három évre. Az alapcsomag tartalmaz egy termék: az operációs rendszer Windows 8 Professional (upgrade), Microsoft Office Professional Plus 2013, a Microsoft Enterprise Core Access (CAL) részére, Microsoft Core Client Access License (CAL) Suite, Access licencek Essential Business Server CAL Suite, Kis Business Server CAL Suite. Variant Open Value cég széles szabványosítási eljárás legalább öt számítógép alapján az egyik alapvető termék. Rendeléskor három alapvető termékek: Microsoft Office Professional Plus, egy frissítés az operációs rendszer Windows 8 és CAL, a Microsoft kínál egy 15% -os kedvezményt. A csomag lehet hozzá további termékek bármikor a szerződés időtartama alatt.

Open Value nem - vállalati szintű - opció nem - vállalati szintű elkötelezett vállalatok, amelyek szeretnék megszerezni a Microsoft licencek bármilyen mennyiségben bármikor a szerződés időtartama alatt.A program különbséget alap és kiegészítő licenc alapján tulajdonosi időtartamra kötött hároméves garantált áron szinten. Az elsőrendű kell nyújtani legalább 5 számítógépek, míg a másik már nem közvetlenül tükrözik az igények az egyes termékek.

Open Value Subscription

Open Value előfizetési program alapja egy előfizetést, amikor a felhasználó megkapja a jogot, hogy a program időtartama alatt a szerződés, amely alacsonyabb kezdeti költségeket. Open Value szerződés Subscrition köthető, ha az ügyfél úgy dönt, hogy megvásárol legalább egy alaptermék minden számítógépen a cég (szükséges szabványosítás). Az időtartam a szerződés három év, és a kifizetések terjesztik éves részletekben. Ahhoz, hogy az alaptermék Open Value Subscription tartalmazza: Windows 8 Professional (upgrade), Microsoft Office Professional Plus 2013, a Microsoft Enterprise Core Access (CAL) részére, Microsoft Core Client Access License (CAL) Suite, Access licencek Essential Business Server CAL Suite, Kis Business Server CAL Suite. Megállapodás Open Value Subscription csak további termékeket nem lehetséges.

Open Value Subscription Program biztosítja két árkategóriában: NL tervezett mennyiségű 5-249 számítógépek és a szint C tervezett 250 és több számítógép. Microsoft egy 5% kedvezményt, ha veszel egy előfizetést az egész platform (Frissítés a Windows 8, a legújabb verzió az Office Professional Plus engedélyek hozzáférés szerverek Core CAL) minden tulajdonában lévő számítógépeket, és 50% kedvezmény az első évben a szerződés időtartama engedélyek birtokában az előző változatai az alapvető termékeket.

Nézd meg aktuális ajánlat licencbe Microsoft OLP

Nyugodtan forduljon értékesítési osztály megszerzése érdekében a legelőnyösebb ajánlat

küldE-Mail
Hívjon: +48 32 444 94 30